Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 27, 2017
Uniplay Show: peste 1.800.000 motive să fii fericit iarna asta!

Numai la Uniplay, oferim premii fabuloase. Bingo Acumulat Uni Magnificul valorează 1.600.000 lei, la bila maximă 45, și avem 5 premii telefonice la extragerile din taloanele Bingo Bonus și din necâștigătoare. Iată doar câteva motive ca să-ți transformi cartoanele necâștigătoare din ediția trecută în câștigătoarele de duminica aceasta: premiile pe panou sunt până la 200.000 de lei, poți fi sunat în direct de Horia Brenciu și Diana Munteanu, poți intra în posesia premiului special Bingo Acumulat Uni Magnificul și îți pregătim multe momente de divertisment pe care nu am vrea să ți le dezvăluim acum! 

Acum observi ușor standurile Uniplay din toată țara, pentru că purtăm cea mai în vogă culoare a iernii și dispunem de personal calificat, dornic să-ți ofere informațiile de care ai nevoie. Dacă mergi la shopping sau la un film, suntem pe drumul tău spre o seară relaxantă și un weekend fabulos! 

Ia-ți acum cartoane Uniplay Bingo de la standurile Uniplay din toată țara, din sălile de joc, de la chioșcurile Uniplay și online, pentru partida specială de duminică 29 ianuarie. În acest moment, avem aproape 400 de puncte de vânzare. Dacă vrei să afli care este cea mai apropiată locație Uniplay de tine verificând lista punctelor de vânzare sau sună la Call Center Uniplay 021/9122 și operatorii noștri vor fi bucuroși să te ajute. 

Mai multe cartoane, mai multe șanse de câștig!