Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 3, 2017
Sumar partida

Noul an a adus la Antena 1 o nouă ediţie Uniplay Show, mai multă distracţie, premii impresionante şi extrageri suplimentare din urnele cu bilete necâştigătoare din emisiunea trecută. Invitaţii speciali aflaţi în studio, Mihai Constantinescu, Leonard Doroftei, Geørge, Andreea Antonescu, Theo Rose și Gina Pistol, au asigurat momentele de divertisment pe toată durata show-ului şi s-au luat la întrecere la concursurile pregătite din timp de producători.  

Nu mai puţin de 70 câştigători au obţinut premii substanţiale, cel mai mare fiind acordat unui piteştean. Acesta a câştigat la premiile telefonice 100.000 lei.

Valoarea cea mai mică a unui premiu obţinut în a doua ediţie a fost de 20,2 lei (premiu de Linie), iar cea mai mare de 100.000 lei (premiu telefonic). Pentru că nu s-a realizat Bingo până la bila maximă 41, premiul special Bingo Acumulat Uni Magnificul creşte, ajungând la a treia emisiune Uniplay Show la nu mai puţin de 1.600.000 lei. Dacă vei achiziţiona săptămâna aceasta o serie de bilete Uniplay Bingo, ai mai multe şanse de câştig, pentru că vom avea în continuare extrageri din urnele cu bilete necâştigătoare, şi este posibil să fii chiar tu norocosul care va intra în posesia unui premiu de peste 100.000 lei. Mai adăugăm doar că premiul maxim de pe panou va ajunge pe 8 ianuarie la suma de 200.000 lei şi nu vrem să ne oprim aici.

We wanna play more! La această oră, echipa Uniplay lucrează deja la cea de-a treia ediţie a emisiunii. Numărul de puncte de vânzare de bilete Uniplay Bingo din toată ţara creşte cu fiecare zi care trece, aşa cum se extinde şi reţeaua de profesionişti ce lucrează cu pasiune în acest ambiţios proiect naţional ai cărui câştigători ne sună din ţări din ce în ce mai îndepărtate.