Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 3, 2017
Pregătirea platoului
Pregătirea platoului: de la ideile care au animat proiectul Uniplay până la cadrul perfect pentru fiecare duminică
Uniplay este format dintr-o echipă tânără, dezvoltată pe dimensiunea vizuală şi de aceea punem foarte mult accentul pe tot ce înseamnă imagine şi, implicit, felul în care arată produsele noastre, inclusiv materiale de marketing, pagini de Facebook şi săli de joc din toată ţara.

Designul inovativ, pe care îl vei găsi şi în toate punctele noastre de lucru, a pornit de la o idee care a prins viață şi de la dorinţa de a-ţi oferi ţie, tipului de jucător aflat permanent în căutarea unei noi experienţe de joc, un alt tip de brand, ce-şi propune să fie mai aproape de nevoile şi aspiraţiile tale.

Asta va fi posibil pentru că avem pregătirea necesară în domeniul jocurilor de noroc, dar şi în marketing și media şi suntem foarte pasionaţi de tot ce înseamnă social media. Jocul şi distracţia pentru noi suntem subiecte serioase şi le tratăm ca atare, dar ştim să te binedispunem prin nenumărate moduri, doar cu asta ne şi ocupăm!

Atenţia la detalii şi dorinţa de a-ţi oferi un alt format de emisiune TV au stat la baza design-ului platoului şi a modului în care am construim pas cu pas, împreună cu Antena1, cadrul în care se va desfăşura emisiunea Uniplay Show. Va fi cel mai îndrăgit decor al duminicilor tale, martorul celor mai mari câștiguri, al extazului și al distracției.