Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 3, 2017
Lansarea show-ului Uniplay
Show-ul Uniplay debutează la Antena 1 chiar în seara de Crăciun. Pe 25 decembrie, Horia Brenciu și Diana Munteanu vor da startul unei noi provocări pentru români, un format nou în care distracția și premiile vor fi elementele de bază. Uniplay Show va fi un spectacol de entertainment complet, un show exploziv, interactiv, cu muzică live, invitați, jocuri și premii în bani in valoare de 1.500.000 de euro.
Show-ul va intra în casele românilor în fiecare duminică, iar momentele captivante, divertismentul total și câștigurile impresionante sigur te vor convinge să ne vizionezi și în următoarea duminică.

Pentru a intra în jocul de anvergură natională, primul pas este achiziționarea biletelor de la punctele de vânzare Uniplay: standurile Uniplay în cadrul centrelor comerciale, chioșcurile stradale, sălile de joc Uniplay, website-ul Uniplay. Pe website puteți cumpăra bilete printr-o procedură simplă care durează doar câteva minute. Trebuie doar să-ți completezi datele de identificare care vor apărea pe fiecare bilet cumpărat.

Echipa Uniplay se va ocupa de depunerea tuturor biletelor în platou înainte de începerea emisiunii.

Gazda emisiunii va fi carismaticul Horia Brenciu, care s-a alăturat plin de entuziasm proiectului, după cum ne-a şi mărturisit în următoarele rânduri:

“Dincolo de vedetele invitate în spectacol, voi beneficia de cea mai nebună gașcă de muzicieni: orchestra mea! :-) Am emoții, ca de obicei. Așa mi se intamplă de fiecare dată când încep un proiect. La asta se adaugă și emoțiile din prima seară de Crăciun, atunci când vom debuta pe sticlă. Timp de 2 ore vreau zâmbete, strigăte și aplauze! Sper că nu-i cer prea mult lui Moș Crăciun. Doar am fost cuminte”.

Dacă nu ţi-ai achiziţionat încă bilete, o poţi face chiar acum, printr-o procedură foarte simplă, accesând Uniplay Show .

Mult success la Uniplay Bingo!