Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 3, 2017
Extinderea rețelei

Echipa Uniplay este în continuă expansiune!

Având deja peste 115 puncte de lucru și săli de joc în toată țara, proiectul Uniplay continuă să se dezvolte. 'We wanna play more' este deviza pentru care colegii noștri lucrează la extinderea celui mai modern și dinamic concept de gaming din România. Echipa Uniplay și-a propus conceperea unor puncte de lucru şi săli de joc având un design unic, având scopul de a-ţi oferi experiențe senzoriale inedite care te vor convinge să revii.

Pe lângă pariuri sportive și cele mai populare jocuri de tip casino, echipa Uniplay, în colaborare cu trustul Intact Media Grup, îți va oferi cea mai antrenantă experiență live, începând cu 25 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, prin intermediul show-ului Uniplay Show .

Biletele se pot achiziționa de la punctele de lucru autorizate sau online pe www.uniplay.ro. Ne găsești în marile centre comerciale, Auchan, Carrefour, în Billa sau Penny, în mall-uri, la chioșcurile stradale, în sălile de joc și din ce în ce tot mai aproape de tine.

Mult success la Uniplay Bingo TV!