Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 16, 2017
Ediţia Uniplay Show din 15.01: câştiguri fabuloase într-un show de divertisment total!

Pe 15 ianuarie, distracţia a fost regina serii la Antena 1. Vedetele din platou, Andrei Ştefănescu, Nicole Cherry, Speak, Jasmin, Cosmin Natanticu și Anda Adam, s-au luat la întrecere la dat zăpada artificială din studio, în toi cu nămeţii de omăt din toate zonele Bucureştiului şi ale ţării, ce îngreunează atât de mult traficul. 

Chiar dacă se circulă mai greu pe drumurile ţării în condiţii de iarnă, atmosfera de la Uniplay Show a fost una caldă şi presărată cu premii de ordinul zecilor de mii de lei. De pildă, un constănţean, care şi-a cumpărat duminica pe ultima sută de metri biletul de joc, a fost sunat de Horia Brenciu în timp ce se afla la cinema. Constantin, un nume ce a făcut istorie la Uniplay Show, va intra în posesia a nu mai puţin de 100.000 lei. 

Tot 100.000 lei a câştigat şi o gălăţeancă. Norocoasa câştigătoare din oraşul port la Dunăre s-a bucurat să intre în direct cu Horia Brenciu şi Diana Munteanu, iar noaptea ei s-a transformat într-una magică!

Au urmat alte premii importante, de 95.000 şi 75.000 lei, câştigate de un prahovean şi de o sălăjeancă sunată fix când se afla în maşină în drumul ei spre Germania. Nu ştim dacă a făcut cale întoarsă spre Sălaj, însă viaţa ei se va schimba cu siguranţă în zilele ce vor urma.

În formatul emisiunii, atât taloanele Bingo Bonus cât şi biletele necâştigătoare intră la extragerile pentru premiile telefonice. Pentru a-şi putea alege un număr de pe panou, participantul trebuie să deţină şi bilete Uniplay Bingo la ediţia în curs. În caz contrar, va primi un premiu de consolare în valoare de 500 lei.

Partida de Bingo s-a încheiat la a 57-a bilă extrasă din urnă. Pentru că nu s-a realizat Bingo până la bila maximă 43, premiul special Bingo Acumulat va fi raportat la următoarea ediţie, bila maximă devenind 44. Sumarul partidei de Bingo poate fi accesat aici.

Află chiar acum dacă numele tău se află pe lista fericiţilor câştigători, dând click pe http://uniplay.ro/castigatori-editia--2017-01-15.

Până în acest moment, Uniplay a făcut sute de români fericiţi, iar misiunea noastră nu se va opri aici. La următoarea ediţie Uniplay Show, ne propunem să vă oferim alte surprize şi premii de calibru. Joacă în continuare pentru a-ţi valida biletele necâştigătoare şi pentru a avea şansa de a fi sunat de Horia Brenciu în direct în emisiune!