Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Martie 27, 2017
Distracție și premii de zeci de mii de lei, la a XIV-a ediție Uniplay Show

Duminică, 26 martie, Uniplay Show a încheiat prima lună de primăvară cu distracție pe cinste și premii mari, la fel ca la fiecare sfârșit de săptămână. Toți participanții au aflat cât este de important să dețină cartoane valabile pentru ediția în curs, ca atunci când sunt sunați să poata intra în posesia unuia dintre marile premii de pe panou.

Domnul Burlacu Mihai, din Brăila si Doamna Turcan Mariana, din București au deținut Dubla Norocoasă și au câștigat 80.000, respectiv 60.000 lei. Iar doamna Murgu Teodora, din Drobeta Turnu Severin, a câștigat 35.000 lei, cu un singur tip de cartoane.

Pe 26 martie s-a strigat Linie la bila 26, pentru cartoanele cu numarul 397 și Bingo la bila 58, pentru cartoanele cu numărul 783, din toate topurile vândute! Verifică aici sumarul partidei http://uniplay.ro/EditiiPdf/Sumar%20Partida%2026%20martie.jpg

Gazda emisiunii, Mihai Mitoșeru și tripleta Romică Țociu, Cornel Palade și Ana-Maria Mirică au întreținut un show complet și au adus buna dispoziție și emoțiile câștigului în casele românilor. Ca de fiecare dată, Mister Bingo a avut grijă ca toate informațiile importante să fie transmise către telespectatori și a trăit cu suspans fiecare bilă extrasă la jocul de Bingo, iar Ioana Anuța și Trupa Vunk au animat platoul Uniplay Show cu cele mai recente hituri.

Rețeaua Uniplay este în extindere, dacă vrei să afli cel mai apropiat punct de vânzare, sună la 021.9122 și urmărește-ne pe pagina de facebook Uniplay România ca să fii mereu la curent cu ultimele noutăți legate de Uniplay Show!