Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 20, 2017
Cu Uniplay este sărbătoare în fiecare duminică!

Deși am trecut de jumătatea iernii, la Uniplay Show spectacolul continuă într-o atmosferă festivă de neegalat. 

În fiecare duminică, ai șansa să îți schimbi viața în urma unui câștig deloc de neglijat. Tot ce trebuie să faci este să cumperi bilete Uniplay Bingo și să urmărești show-ul dinamic și plin de surprize plăcute, pe gustul întregii familii, prezentat de Horia Brenciu și Diana Munteanu.

Oriunde te-ai afla, în țară sau chiar pe un alt continent, viața poate căpăta un strop de magie în urma unui telefon primit din platoul Antena 1.  

Pe lângă familiarele premii de Linie și Bingo, Uniplay a pus în joc încă de la prima ediție și premiul special Bingo Acumulat “UNI MAGNIFICUL” care se acordă dacă realizezi Bingo până la bila maximă prestabilită de organizatori. Pentru ediția din 22.01, valoarea premiului se ridică la 1.600.000 lei, bila maximă fiind 44. 

Asta nu este tot, premiile de pe panou sunt între 50.000 și 200.000 lei. În total, vom avea duminică pe 22 ianuarie 5 premii telefonice din taloanele Bingo Bonus și din necâștigătoare. Cumpără mai multe bilete Uniplay Bingo pentru a-ți spori șansele de câștig și pentru a-ți valida necâștigătoarele de la partida din 15.01.2017! 

Din dorința de a fi cât mai aproape de tine, rețeau Uniplay a ajuns la peste 300 de puncte de vânzare în toată țara și nu vrem să ne oprim aici! De-acum ne recunoști și ușor după stickerele Uniplay de pe standurile noastre de interior, așa că îți va fi din ce în ce mai simplu să-ți cumperi bilete la ediția din 22.01.2017. 

Pentru a-ți procura bilete Uniplay Bingo online, accesează http://www.uniplay.ro/cumpara-bilete. Duminica aceasta, norocul ar putea fi de partea ta! Nu-l rata.