Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Februarie 7, 2017
Ce s-a întâmplat la a VII-a ediţie Uniplay Show: Uniplay a scos şi scoate participanţii la Bingo TV din iarnă cu buzunarele pline!

Luna februarie a avut un început glorios la Uniplay Show. Cea de-a VII-a ediție a venit cu mari premii telefonice, pentru taloanele Bingo Bonus și necâștigătoare, cu premii de Linie și Bingo și cu un spectacol de divertisment care le-a făcut duminica mai frumoasă tuturor telespectatorilor.

Nico Matei, Nadir, Diana Munteanu și Miss România 2016 Ioana Filimon le-au urat mult noroc participanților și le-au transmis mesaje de susținere din platoul emisiunii.

Maria din Constanța a fost sunată în direct de Horia Brenciu și Diana Munteanu și a câștigat 80.000 de lei la premiul de panou, plus încă 7000 de lei pentru că achiziționase cartoane Bingo Norocosul pentru partida specială din data de 12 februarie.

Între timp s-a cântat, s-a dansat, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamțu s-au amuzat copios și astfel i-au distrat pe cei de acasă și pe cei din platou.

Valentin din Ploiești a fost un alt mare norocos, el câștigând 100.000 de lei și încă 5000 lei având cartoane pentru ediția specială. În Bacău a ajuns un premiu de 65.000 de lei pentru doamna Maria, iar domnul Dumitru din București a devenit mai bogat cu 105.000 lei. Verifică și tu dacă numele tău se regăsește pe lista marilor câștigători Uniplay, accesând http://uniplay.ro/castigatori-editia--2017-02-05

 Aceştia sunt câştigătorii concursului telefonic din 5.02:

-        Dumitru Nicolae din Bucureşti a câştigat 105.000 lei

-        Belghiru Valentin din Ploieşti a luat premiul de 105.000 lei

-        Costin Marilena Maria din Constanţa a câştigat 87.000 lei

-        Oprea Maria din judeţul Bacău a fost premiată cu 65.000 lei

Extragere Linie şi Bingo: S-a realizat Linie la bila 15 şi Bingo la bila 63. Află care sunt cartoanele câștigătoare de Linie și Bingo, dând click pe http://uniplay.ro/EditiiPdf/Sumar%20Partida%205%20Feb.jpg

 Și ție ți se poate schimba viața peste noapte. Nu uita că norocul ți-l faci singur,  numai cu Uniplay Show!