Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Martie 13, 2017
Câștigă premii mari la prețuri mici, pe 19 martie, la Uniplay Show!

Acum e și mai simplu să intri în joc, pentru partida din 19 martie am pus în vanzare și cartoanele de numai 1,6 lei, care îți aduc pană la 50.000 lei la premiile telefonice. Iar cartoanele Uniplay Bingo le găsești peste tot, în centre comerciale, săli de joc sau pe stradă, la chioșcurile exterioare.

Mai mult, la oricare serie achiziționată primești două taloane Bingo Bonus, astfel, șansele să fii sunat în direct se dublează! Pe 19 martie, vom avea 5 premii telefonice din taloanele Bingo Bonus și Necâștigătoare. Cu un singur tip de cartoane câștigi până la 50.000 lei la premiile de pe panou, iar cu ambele tipuri de cartoane câștigi până la 200.000 lei!

Duminica aceasta, premiile Uni Jackpot sunt tot mai aproape și, bineînțeles, și mai mari:

- Extra Jackpot pornește de la 62.000 lei, la bila 55

- Premium Jackpot pornește de la 90.000 lei, la bila 50

- VIP Jackpot pornește de la 128.000 lei, la bila 45

Iar marele premiu, Bingo Acumulat Uni Magnificul, în valoare de 1.600.000 lei, la bila maximă 48, continuă să își aștepte UniCâștigătorul!

Validează-ți Necâștigătoarele din 12.03 cu cartoane valabile pentru 19.03, și șansele tale să fii sunat în direct sunt acum mai mari decât oricând, pentru că ai și două taloane Bingo Bonus la orice serie de cartoane achizionată!

E anoTIMPUL câștigurilor, lasă primăvara să intre în viața ta, cumpără cartoane Uniplay Bingo și asigură-te ca norocul te prinde pregătit!