Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Martie 6, 2017
Câştigă peste 121.000 lei la VIP Jackpot (bila 44) !

La Uniplay, continuăm să împărţim premii fabuloase şi să aducem buna-dispoziţie în casele românilor, duminică de duminică, împreună cu îndrăgitul cuplu Romică Ţociu & Cornel Palade şi simpatica actriţă Ana-Maria Mirică. 

Misiunea Uniplay nu se opreşte aici şi sub deviza „Play More”punem în joc pe 12.03 nu mai puţin de 1.500.000 euro. Duminică, vom avea 5 premii telefonice din taloanele Bingo Bonus şi din Necâştigătoare și îți oferim premii pe panou de până la 200.000 lei, dacă îţi cumperi cartoane Uniplay Bingo de la punctele noastre din toată ţara sau online, accesând  http://uniplay.ro/cumpara-cartoane.

Ești la un pas de a intra în posesia premiilor Uni Jackpot! Dacă nu ai aflat încă, îți spunem acum că pe 12.03 Jackpot-urile noastre vor fi în valoare de:

- peste 59.000 lei la bila 54 la Extra Jackpot;

- peste 85.000 lei la bila 49 la Premium Jackpot;

- peste 121.000 lei la bila 44 la VIP Jackpot.

În continuare, menţinem în joc premiul de Bingo Acumulat Uni Magnificul (bila maximă 48). Ia-ţi cartoane Uniplay Bingo şi câștigi 1.600.000 lei la Bingo Acumulat, bani care-ţi vor schimba definitiv viaţa.

Nu uita să-ți validezi necâștigătoarele din 5.03 cumpărându-ți cartoane pentru ediția din 12.03. Extragerile din biletele necâştigătoare îţi aduc fabuloase premii în bani. Lasă primăvara să înflorească și în viața ta!

Asigură-ţi acum un loc pe lista celor mai fericiţi români, luându-ți cartoane Uniplay Bingo!

Primăvara aceasta, surprinde-i pe cei dragi cu un buchet de cartoane Uniplay Bingo!