Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Aprilie 10, 2017
A XVI-a ediție Uniplay Show: în Aprilie primești mai mult!

În luna Aprilie, Uniplay Show continuă să împartă premii, trei dintre marii norocoși contactați în direct au avut pregătite seriile Trio cu Noroc și au câștigat premii suplimentare de mii de lei! Iată lista caștigătorilor:

- Stroescu Alin, din Craiova, a câștigat 70.000 + 9000 lei

- Mateiu Livia, din Campeni, a câștigat 70.000 + 7000 lei

- Bujoreanu George, din Bucuresti, a câștigat 60.000 + 6.000 lei

Pe 9 aprilie s-a strigat Linie la bila 24, pentru cartoanele cu numarul 675 și Bingo la bila 59, pentru cartoanele cu numărul 218, din toate topurile vândute! Verifică aici sumarul partidei http://uniplay.ro/EditiiPdf/Sumar%20Partida%209%20aprilie.jpg

De Florii, toți românii care au stat cu ochii pe noroc, și nu numai, s-au distrat copios cu Romică Țociu, Cornel Palade și Ana-Maria Mirică. Iar Mihai Mitoșeru și Mister Bingo au avut grijă de buna desfăsurare a extragerilor taloanelor necâștigătoare, a taloanelor Bingo Bonus și a jocului de Bingo. Invitații speciali, Andreea Banică și Aurel Moldoveanu au cântat cele mai noi hituri și au interacționat live pe facebook cu fanii lor, din platoul Uniplay Show.

Verifică aici dacă te afli printre câștigătorii premiilor de 500 lei http://uniplay.ro/castigatori-editia—2017-04-09 sau sună la 021.9122 pentru a afla care e cel mai apropiat punct de vânzare Uniplay Bingo și pentru orice alte informații. La Uniplay Show, te Paște norocul!