Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Martie 20, 2017
A XIII-a ediție Uniplay Show: premii mari cu Dubla Norocoasă

A XIII-a ediție Uniplay Show a fost cu noroc pentru participanții care și-au achiziționat ambele tipuri de cartoane. Udroiu Ionel, din Calinești a câștigat 95.000 lei, iar doamna Stănescu Maria, din Sebeș s-a îmbogățit cu 85.000 de lei, pentru că a avut atât cartoane de 1.6 lei, cât și cartoane de 3.2 lei. Intră aici ca să afli dacă te numeri printre câștigători http://uniplay.ro/castigatori-editia—2017-03-19.

Pe 19 martie s-a strigat Linie la bila 17, pentru cartoanele cu numarul 530, si Bingo la bila 59, pentru cartoanele cu numărul 656, din toate topurile vândute. Verifică aici sumarul partidei http://uniplay.ro/EditiiPdf/Sumar%20partida%2019.jpg.

Platoul Uniplay Show a fost animat și în această duminică de Romică Țociu, Cornel Palade, Ana Maria-Mirică, Mihai Mitoșeru și Trupa de Cabaret Vogue, în prima lună de primăvară, distracția și premiile s-au ținut lanț. Marcel Pavel și Doddy au intrat casele românilor care au stat cu ochii pe noroc, cu noul single ''Fără să știi'', iar în încheierea emisunii, Matteo a cântat cel mai recent hit, ''Ghetele'' și le-a urat mult noroc tuturor participanților la Uniplay Bingo.

Premiile mari la preturi mici merg mai departe. Sună la 021/9122 pentru a afla care sunt cele mai apropiate puncte de vânzare sau pentru orice alte informații. De asemnea, pe pagina de facebook Uniplay România afli ultimele noutăți, secvențe din emisune, valorile premiilor Uni Jackpot, tipurile de cartoane puse în vânzare sau anunțuri de angajare în echipa noastră. Nu uita, norocul ți-l faci singur, cu Uniplay Show!