Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 24, 2017
A V-a ediție Uniplay Show (22.01): cele mai mari premii de până acum!

Seara de 22 ianuarie a fost una cu adevărat fabuloasă pentru participanții la Uniplay Bingo. În apropierea Zilei Uniirii Principatelor Române, Uniplay a făcut mulți români fericiți cu premii de Linie, Bingo, Bingo Bonus şi telefonice. 

Numai la Uniplay Show, ai parte de premii impresionante și divertismentul de calitate, pentru o experiență unică. În cadrul ediţiei cu numărul 5, 5 români au fost sunați în direct de Horia Brenciu, primul câștigător la premiile telefonice fiind Silvia din Mehedinți. Au urmat încă 4 premii telefonice, care au însumat 420.000 de lei.

Numărul 64 și Cosmin Natanticu i-au purtat noroc doamnei Mariana, din Nucet, acolo unde va ajunge cel mai mare premiu telefonic pe care l-a oferit Uniplay până acum: 140.000 lei! 

Verifică dacă numele tău se află în lista marilor câştigători Uniplay: http://uniplay.ro/castigatori-editia--2017-01-22

Pentru că Uniplay îşi doreşte să asigure un climat transparent participanţilor la Uniplay Bingo, după încheierea fiecărei ediţii încărcăm în cel mai scurt timp pe site sumarul partidei, pe care îl poţi accesa dând click pe următorul link.

Duminică seara, distracția a fost la cote maxime. Cătălin Neamțu, Sonny Flame, Amna, Cosmin Natanticu, Cornelia Rednic și Lupu Rednic s-au întrecut în jocuri palpitante și amuzante, au cântat și le-au urat mult noroc tuturor participanților.

Așadar, fii sigur că biletele Uniplay Bingo îți pot asigura un început fabulos în toate! Caută-ne la punctele de vânzare din toată țara sau cumpără online de pe website-ul nostru, www.uniplay.ro/cumpără-bilete.