Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Februarie 14, 2017
Uniplay Show lansează o nouă Partidă Specială (26.02)
Pentru 26 februarie, pregătim o ediție specială, cu noroc la premii mari! Pentru Uniplay-erii noştri, organizăm 200 de extrageri din taloanele Bingo Bonus și Necâștigătoare. 

Câştigi până la 400.000 lei la premiile telefonice alegând un număr de pe panou între 46 și 90, dacă ţi-ai achiziţionat Dubla Norocoasă la ediţia specială Uniplay Show din ultima duminică a lunii februarie!

Este important să-ţi validezi în continuare necâştigătoarele cumpărându-ţi cartoane Uniplay Bingo la ediţia din curs. Fii cu ochii pe câștig! Fiecare duminică vine cu premii, dar vestea bună este că acestea cresc, de la o ediţie la alta.

În cazul în care nu vom da nici un premiu de tip Uni Jackpot în ediţia din 19.02, valoarea acestora se va mări până la următoarea partidă Uniplay Bingo. Extra Jackpot va porni de la minim 50.000 de lei la bila 52, Premium Jackpot de la minim 70.000 de lei la bila 47 și VIP Jackpot de la minim 100.000 de lei la bila 42.