Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Martie 27, 2017
Începe luna aprilie cu norocul de partea ta, la Uniplay Show!

La editia din 2 aprilie, continuăm să aducem premiile mai aproape de tine. Acum poți intra în joc cu noile cartoane Uniplay Bingo de numai 1.6 lei! Dacă norocul te prinde pregătit și ai Dubla Norocoasă, te sunăm și te premiem cu până la 200.000 lei. E simplu, trebuie doar să cumperi cartoanele Uniplay Bingo de 1.6 și 3.2 lei, iar de restul ne ocupăm noi.

Mai aproape de tine sunt și premiile Uni Jackpot, care cresc progresiv cu fiecare ediție, dar și posibilitatea de a fi câștigate este mai mare, pentru că în fiecare duminică bila maximă crește cu câte o unitate! Iată valorile premiilor Uni Jackpot pentru ediția din 2 aprilie:

- Extra Jackpot pornește de la 66.000 lei, la bila 57

- Premium Jackpot pornește de la 100.000 lei, la bila 52

- VIP Jackpot pornește de la 132.000 lei, la bila 47

Nu uita de Bingo Acumulat Uni Magnificul, de 1.600.000 lei, la bila maximă 48! Emoțiile au fost mari la partida precedentă, pentru că la bila 41 erau jucători care mai așteptau un singur număr pentru a realiza Bingo.

Acum ai și două taloane Bingo Bonus la oricare din seriile achiziționate, cumpără cartoane Uniplay Bingo din timp și validezi și Necâștigătoarele din 26.03., astfel ai nenumărate șanse să câștigi premii de vis, doar la Uniplay Show!