Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Ianuarie 31, 2017
Începând cu a VII-a ediţie Uniplay Show (5.02), dăm startul unei luni incendiare

În februarie, premiile curg din belşug la Uniplay Show. Pe lângă momente muzicale Live antrenante, concursuri captivante şi divertisment pentru întreaga familie, îţi pregătim multe alte surprize.

         La următoarea ediție, te așteaptă:
  • 5 premii telefonice din Bingo Bonus şi Necâştigătoare
  • Până la 200.000 lei premii pe panou, la care se adaugă între 5.000 lei şi 15.000 lei Bonus, dacă deţii şi cartoane pentru Partida Specială din 12.02
  • 1.600.000 lei la premiul Bingo Acumulat Uni Magnificul dacă realizezi Bingo până la bila maximă 46.

Pe 1.02, punem în vânzare Dubla Norocoasă (cele 2 tipuri de cartoane Uniplay Bingo). Ia-ţi Dubla Norocoasă şi câştigi pe 12.02 până la 500.000 lei premii pe panou. Grăbeşte-te să-ţi asiguri un loc printre Marii Câştigători Uniplay și cumpără acum cartoane Uniplay Bingo de pe website-ul nostru accesând http://uniplay.ro/cumpara-bilete. 

Și cartoanele necâștigătoare au șansa de a deveni câștigătoare la ediția Uniplay Show de pe 5.02. În cazul în care necâștigătoare cumpărate de tine sunt extrase și ești sunat în direct de Horia Brenciu și Diana Munteanu, nu uita că pentru validarea premiilor telefonice trebuie să ai și cartoane Uniplay Bingo la ediția în curs.

Iarna aceasta, visele tale se pot împlini numai cu Uniplay, iar sfârşitul tău de săptămână va fi piperat cu divertisment de calitate pe care ţi-l oferim prin intermediul show-ului nostru captivant. Cu Uniplay Show, ai peste 1.800.000 de motive să iubeşti duminica!