Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

NOUTĂŢI

Aprilie 21, 2017
În atenția participanților la jocul de Bingo din emisiunea Uniplay Show

Monte Calm Play S.R.L., organizatorul jocului de noroc Uniplay Bingo Tv, dorește să anunțe participanții la jocul de Bingo Tv că până la data de 25 aprilie 2017 nu se efectuează vânzări de cartoane Bingo.

Ne dorim să îmbogățim experiența de gambling și divertisment a jucătorilor noștri alături de Uniplay Show, și astfel vă informăm că emisiunea Uniplay Show va fi reluată după data de 1 mai 2017.

Din respect pentru jucătorii noștri și pentru a evita pierderi de bani din partea lor, am decis ca vânzările de cartoane Bingo să fie sistate temporar în vederea introducerii în platforma de vânzări a unui nou produs.

Precizăm ca atât cartoanele necâștigătoare de la ediția de Paște, cât și premiile puse în joc pentru extragerile din necâștigătoare, își păstrează pe deplin valabilitatea pentru ediția următoare a jocului. Totodată, informăm câștigătorii ediției de Paște că se menține procedura de revendicare a premiilor câștigate, conform regulamentului jocului Bingo Tv.