Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

Întrebări frecvente

1. Cum îmi fac cont?
Pentru a îţi crea un cont pe www.uniplay.ro trebuie să apeşi pe butonul “CONTUL MEU” din meniu, să alegi opţiunea “Crează cont nou” şi să completezi datele tale personale. În cel mai scurt timp vei primi pe adresa de email cu care te-ai înregistrat un email de confirmare.
2. Cum cumpăr cartoane?
Poţi cumpăra cartoane fie la unul din punctele de vânzare Uniplay de pe teren (standuri din centre comerciale, chioșc stradal, sălile de joc Uniplay), fie în mediul online pe website-ul www.uniplay.ro. Pentru a cumpăra cartoane online trebuie să te înregistrezi în contul tău. Automat vei fi direcţionat în pagina de unde poţi cumpăra cartoane. Alege numărul de serii sau topuri dorit, apasă butonul “Plasează comanda” şi vei fi redirecţionat în pagina procesorului de plăti online PayU. Pentru a plasa comanda trebuie sa fii de acord cu termenii si condiţiile aferente participării la joc. După ce ai confirmat comanda, în cel mai scurt timp, vei primi un e-mail cu detaliile comenzii tale. Cartoane se pot descarca de pe website din pagina de profil creată la logare.
3. Cum plătesc?
Pentru a asigura un serviciu sigur şi eficient pentru plata comenzilor online cu card, comenzile de cartoane sunt procesate de către PayU România în numele Monte Calm Play SRL. Pentru plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" care asigură tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
4. Ce fac cu taloanele gratuite?
Toate taloanele gratuite Bingo Bonus sunt introduse automat de către echipa Uniplay în urnele pentru extragerea din platoul emisiunii Uniplay Show.
5. Cum depun cartoanele necâştigătoare?
La fel că în cazul taloanelor gratuite, cele necâştigătoare sunt introduse automat de către echipa Uniplay în urnele pentru extragerea din platoul emisiunii Uniplay Show.
6. Am uitat parola.
În cazul în care ai uitat parola contului tău, apasă butonul “CONTUL MEU” şi sub secţiunea de “Autentificare” vei găsi opţiunea “Recuperare parolă”.