Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

Despre noi

Home/ About us
CE ESTE UNIPLAY?
UNI înglobează unicitatea și unitatea, fiind un concept integrator care include atât segmentul de gaming, cât și pe cel de divertisment. Uniplay îşi propune să ofere o experienţă de joc unică, complexă, antrenantă şi unitară pentru jucatorii sai. Uniplay este rezultatul a peste 20 de ani de experiență în piața de gambling, proiectul fiind implementat de o echipă de profesioniști din domeniul jocurilor de noroc, marketing și entertainment. Pe segmentul de divertisment, echipa Uniplay colaborează cu trustul Intact Media Group pentru realizarea unei emisiuni
Live ce va fi în curând difuzată în prime-time pe postul de televiziune Antena 1. Uniplay reprezintă, în acest moment, singurul operator integrat de gaming care oferă întreaga suită de jocuri de noroc: Bingo televizat, Keno televizat, Slot-Machines și Pariuri Sportive.
MISIUNE
Misiunea Uniplay este să ofere o experiență unică de joc şi divertisment, într-un mediu responsabil şi la servicii de înaltă calitate. Punem accentul pe profesionalism, performanţă şi satisfacerea clienţilor noştri.
VIZIUNE
Alături de partenerii noştri strategici şi prin dezvoltarea relațiilor reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții, Uniplay îşi propune să devină lider de piață în industria de gaming.
VALORI
Valorile noastre sunt: excelenţă în serviciile dezvoltate pentru clienţi, responsabilitate, profesionalism şi inovaţie. Atât la nivelul echipei interne, cât și în relațiile cu partenerii și clienții noștri, ne propunem să construim un mediu sigur, de încredere, în care livrăm ceea ce promitem, urmărind să depășim așteptările celor implicați.