Intră în contul tău
Completează câmpurile de mai jos pentru a te înregistra
Trimite parola pe email
Orice schimbare a datelor personale va fi valabilă începând cu următoarea achiziţie. În consecinţă, nu pot fi efectuate modificări pe biletele deja emise.
Istoric comenzi

IA-ŢI DIN TIMP BILETE UNIPLAY BINGO LA EDIŢIA DIN 16 APRILIE 2017!

Ce este Uniplay Bingo TV?

Uniplay Bingo TV este jocul de Bingo transmis Live la Antena 1. Jocul este integrat într-un spectacol antrenant, dinamic şi plin de surprize plăcute, pe gustul întregii familii, cu premii impresionante şi divertisment de calitate. Emisiunea se numeste Uniplay Show şi este difuzată duminică de duminică, în intervalul orar 17:00-19:00.

CUMPĂRĂ CARTOANE BINGO
Cum se joacă Uniplay Bingo TV?
Pentru a intra în jocul de anvergură naţională, primul pas este achiziţionarea cartoanelor de la punctele de vânzare Uniplay: (1) standurile Uniplay în cadrul centrelor comerciale, (2) chioşcurile stradale, (3) sălile de joc Uniplay, (4) website-ul Uniplay. Pe website puteţi cumpăra cartoane printr-o procedură simplă care durează doar câteva minute. Trebuie doar să-ţi completezi datele de identificare care vor apărea pe fiecare bilet cumpărat. Uniplay Show nu este numai despre jocul de Bingo, noi îţi oferim un show de divertisment total, plin de momente captivante care te vor convinge să ne vizionezi şi în următoarea duminică. Echipa Uniplay se va ocupa de depunerea tuturor cartoanele în platou înainte de începerea emisiunii.
CUMPĂRĂ CARTOANE BINGO
Ce conţine un bilet Uniplay Bingo TV?
Biletul de joc este format din 15 numere diferite de la 1 la 90, dispuse pe 3 linii (superioară, centrală şi inferioară) şi pe 9 coloane. Cartoanele sunt încadrate în topuri şi se diferenţiază printr-o serie unică de top. Fiecare top garantează cel puţin un premiu de Linie şi unul de Bingo. La achiziţionarea seriei de cartoane, participantul la joc va intra în posesia copiei electronice a acesteia în varianta alb-negru. Formatul original poate fi vizionat și descărcat din secțiunea Contul meu.
CUMPĂRĂ CARTOANE BINGO
Premiile Uniplay Bingo Tv
Pe lângă deja familiarele premii de LINIE şi BINGO, Uniplay introduce şi premiul Bingo Acumulat “UNI MAGNIFICUL” care se acordă dacă se realizează Bingo până la bila maximă stabilită de Uniplay la începutul ediţiei. Dacă nu se realizează Bingo până la bila maximă, premiul este reportat la ediţia următoare, ceea ce înseamnă că vei intra la următoarea ediție Uniplay Show în cursa pentru un câștig mult mai mare. Pe scurt, principalele premii sunt:
  • Premiul de LINIE: când a fost realizată prima combinaţie de 5 numere pe una dintre cele 3 linii orizontale (superioară, mediană sau inferioară);
  • Premiul de BINGO: combinaţia de 15 numere pe un carton şi se premiază numai prima sau primele combinaţii obţinute;
  • Premiul Bingo Acumulat “UNI MAGNIFICUL: acesta se acordă dacă se realizează Bingo până la bila maximă stabilită.
CUMPĂRĂ CARTOANE BINGO